Dream big!

Workshops

Dream big!

Workshops

A Around the World explorem el món dels workshops amb l’objectiu que l’anglés s’interioritze abordant de manera pràctica i lúdica moltes i variades àrees.

D’esta manera, el nostre compromís amb l’acostament multidisciplinari a l’aprenentatge de l’anglés es plasma en els diversos workshops Around, en els que cuinem, fem teatre, i inclús utilitzem la risoterapia i el mindfulness per a guanyar confiança i divertir-nos, xarrem en anglés en el nostre setmanal i gratuït TalkAtEve, seguit de la sessió TalkAtEve Deluxe (visionat de sèries y/o pel·lícules), etc.

Tota la nostra creativitat, imaginació i cor es posen al servici de cada obra de teatre

Posar-se en la pell d’algú per a interpretar històries presents o passades, reals o fantàstiques, és una experiència molt enriquidora en qualsevol idioma. Per això, els tallers de teatre no podien faltar en el nostre panell d’activitats.

Cada any ens inventem i estrenem en l’acadèmia una nova obra ‘made in Around the World’, on la creativitat, l’expressió corporal i tot el que l’alumnat ha aprés i integrat durant el curs, delecten docents i famílies.

Els nostres decorats són senzills i estan fets amb matèries primeres com -te-les i cartons. El resultat final és impressionant, ja que tota la nostra creativitat, imaginació i cor es posen al servici de cada obra de teatre.

En Around, volem com els pardals; viatgem en el temps al passat i al futur; ens convertim en víkings o en antigues faraones; ens traslladem a països exòtics o bé ens transformem en animals que parlen i en sers d’altres planetas… Tot això i molt més al servici de la diversió i, per descomptat, de l’aprenentatge de l’anglés.

Entre plats, paelles i diccionaris, parlem i practiquem vocabulari...

En Around ens encanta fer tallers de cuina perquè són una oportunitat per a aprendre la llengua anglesa quasi sense donar-nos compte. Entre olles, paelles i diccionaris, parlem i practiquem vocabulari en situacions reals i quotidianes, i al mateix temps disfrutem del plaer intrínsec de cuinar.

Així, no dubtem a empalustrar-nos de farina per a fer, per exemple, galletes de Pasqua o de Nadal, i sempre -independientemente de la recepta-, experimentem i disfrutem de la màgia de transformar els ingredients en olors i sabors deliciosos.

Fent honor al nom de l’acadèmia, explorem menjars de tot el món. El nostre receptari inclou plats europeus com els creps de Nutela, el tiramisú, la pasta fresca, els paninis italians o la pizza. També passen per la nostra cuina plats més exòtics com l’arròs amb curri, les croquetes índies, el cuscús àrab i inclús el mafe senegalés. I no ens oblidem del tradicional fish and xips, ni tampoc del menjar vegetariana, molt comú en terres de parla anglesa. Però sens dubte l’especialitat de l’acadèmia són les omelettes (truites) , amb ingredients que ni vos imagineu -xocolate, pipes, galletas… ¡Mmmm, per a xuplar-se els dits!

Els tallers de cuina són un de les nostres icones perquè ens encanta utilitzar i disfrutar de tots els sentits quan ensenyem anglés. A este festí estan invitats xiquets i xiquetes, jóvens i persones adultes, ja que adeqüem el nivell de llengua a cada edat perquè el rendiment lingüístic siga el màxim.

En dates assenyalades, en Around oferim cine per a niñ\@s. Una oportunitat excel·lent, a més de divertida, per a estar en contacte amb la llengua, fer oïda i aprendre nou vocabulari i expressions en el seu context.

¡Les popcorns les posem nosaltres!