Enjoy your English experience with us!

L’acadèmia

Prepara’t per a conéixer l’anglés des d’un nou prisma.

Enjoy your English experience with us!

L’acadèmia

Prepara’t per coneixer l’anglés des d’un nou prisma.

La teua acadèmia d'anglés a Benifairó

L’anglés és un vehicle apassionant per a descobrir —i viure en primera persona tot el que el món pot oferir-nos— i en Around the World volem acompanyar-te en aquest increïble viatge amb la llengua franca adoptada majoritàriament per a comunicar-se en tot el planeta.

Metodologia

El nostre equip professional treballa amb il·lusió i dedicació per a potenciar al màxim les habilitats i els recursos innats amb què persones xicotetes, joves i adultes aprenem a comunicar-nos eficaçment.

1.

Think BIG!

Per mitjà de classes individuals i grupals per a persones xicotetes, adolescents i adultes, la nostra filosofia de treball aposta per la immersió total des de la primera classe, amb l’exposició a un anglés real i variat i la seua pràctica en contextos reals, imitant la manera natural d’aprendre la llengua materna.

2.

Exposició constant a l’idioma

Per a aconseguir aquesta finalitat comunicativa, les nostres activitats són variades, amenes i estimulants. Inclouen tallers, teatres i activitats culturals diverses, adaptades a cada nivell i edat, les quals garantixen conéixer i practicar en profunditat la llengua anglesa.

A més, cuidem especialment de les persones xicotetes perquè sabem que refermar les seues arrels —petites però enormement creatives— és el camí més senzill cap al futur domini de la llengua.

3.

Descobrix les infinites possibilitats de l’anglés

Sovint es diu que aprendre anglés és obrir una finestra al món; però a Around the World volem anar encara més enllà obrint les portes de bat a bat perquè el nostre alumnat abrace totes les possibilitats d’un camí que el portarà molt lluny.

Que res ens pare!

Classes híbrides

Hem aprés molt d’aquests temps difícils i, ajudant-nos de la tecnologia adequada i de les nostres ganes de seguir fent el que més ens agrada, hem posat en marxa un model de classes híbrides a partir de 3r de Primària.

Aquesta modalitat permet que les classes no paren si un/a estudiant ha de quedar-se a casa per qualsevol motiu.

Les classes híbrides estan pensades perquè estudiar anglés siga més còmode i fàcil. Ens encanta aquesta versatilitat!

Què és la modalitat híbrida?

Les classes híbrides s’impartixen des de les aules d’Around the World. L’alumnat que decidix quedar-se a casa es connecta a les classes a través de la plataforma Zoom.

El més interessant de tot és que tant l’alumnat que està a casa com el de l’aula poden interactuar entre si i amb el professorat, ja que es veuen i se senten gràcies a les càmeres dobles, pantalles i micròfons d’última generació amb què hem dotat cada aula.

Amb esforç i dedicació, el nostre professorat aconseguix realitzar unes classes dinàmiques i participatives, garantint el mateix nivell de qualitat sense renunciar a la metodologia que ens identifica.

Les nostres ganes de seguir endavant en aquests temps complexos ens han portat a aprendre, a adaptar-nos i a convertir una dificultat en un regal i una oportunitat. I al nostre alumnat li encanta!

T'agradaria apuntar-t'hi?

No dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres; t'ajudarem a triar el curs que millor s'adapte a les teues necessitats.
Contacte

¿T'agradaria apuntar-t'hi?

No dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres, t'ajudarem a triar el curs que millor s'adapte a les teues necessitats.
Contacte