12 a 17 anys

Teens

Amb l’entrada en l’adolescència les capacitats cognitives del cervell evolucionen i l’aprenentatge integral de la llengua s’amplia.

12 a 17 anys

Teens

Amb l’entrada en l’adolescència les capacitats cognitives del cervell evolucionen i l’aprenentatge integral de la llengua s’amplia

Objectiu: anglés amb certificat oficial

En aquesta edat s’inicia un camí més formal on la preparació per a obtindre titulacions oficials cobra rellevància.

D’una banda, l’objectiu d’aconseguir una certificació oficial està en línia amb les necessitats acadèmiques pròpies d’aquesta etapa educativa; d’altra banda, ens beneficiem de la nova configuració cognitiva del cervell adolescent, molt més favorable i preparat per al pensament abstracte que durant la infància.

Els cursos per a Teens aprofiten al màxim les noves potencialitats adolescents per a fer possible un gran salt qualitatiu que els permetrà situar-se en els nivells B1, B2 i, fins i tot, C1.

Aquest èxit personal i acadèmic aplana el camí perquè el nostre alumnat puga, entre altres coses, cursar carreres bilingües o estar més preparat per al món laboral actual.

A Around the World som conscients tant de les expectatives del nostre alumnat com de la complexitat i les demandes a què s’enfrontaran en el competitiu mercat de treball.

Supera els teus límits i aconseguix els títols d'anglés més sol·licitats en l'àmbit acadèmic i laboral

La serietat i el rigor amb què emprenem la tasca de preparar els Teens es reflectixen en el nostre percentatge d’aprovats, que és del 100 %.

Cursos d'anglés per a adolescents de 12 a 17 anys