Cursos

Talk at Eve

Divendres toca speaking.

Cursos

Talk at Eve

Divendres toca speaking.

Millora el teu speaking i posa en pràctica el que aprens

Som conscients que l’oral pot arribar a ser la part més temuda dels exàmens d’anglés, i per això Talk at Eve és l’activitat perfecta per a perdre la por i anar adquirint més fluïdesa a partir de conversacions sobre temes diversos i d’actualitat. Aquesta trobada, que és gratuïta i té lloc cada divendres, s’adapta als diferents nivells i interessos dels nostre estudiantat.

Talk at Eve consistix en una hora de conversació totalment dinamitzada i guiada pel nostre experimentat equip docent. Ací l’alumnat troba l’espai ideal per a enfortir l’expressió oral en un ambient distés i familiar.

Qui participa als Talk at Eve sap que les seues intervencions i interaccions amb la resta de companyes i companys rebran un feedback profitós i de qualitat, gràcies a les correccions pertinents i clarificadores que oferim, així com als consells per a millorar aspectes específics de pronunciació i/o adequació.

Talk at Eve DELUXE

Talk at Eve Deluxe oferix al nostre alumnat la possibilitat d’allargar la vesprada del divendres amb nosaltres veient sèries.

Aquesta sessió possibilita acabar la setmana en contacte amb l’anglés de manera lúdica i distesa.

La ficció és garantia de diversió i aquesta magnífica pràctica de listening és un escaló més en el camí de l’aprenentatge de la llengua.

Cursos Talk at Eve