Cursos

Intensive

Boost your English!

Cursos

Intensive

Boost your English!

Potencia el teu anglés amb els cursos Intensive

Around the World manté les portes obertes a l’estiu per a oferir els nostres populars cursos intensius d’anglés destinats a persones xicotetes, joves i adultes, i on la immersió lingüística està garantida.

Amb la regularitat i la intensitat necessàries, aquests cursos oferixen la possibilitat d’aprofundir en el coneixement i la pràctica de la llengua anglesa.

L’efecte que tenen en el nivell lingüístic i en l’autoconfiança de l’alumnat és enormement positiu, i no seria exagerat afirmar que l’aprofitament que el nostre alumnat obté és equiparable al d’una mini estada intensiva en un país de llengua anglesa.

Intensius d'estiu per a totes las edats

En Intensive Around, i amb l’alumnat adolescent i adult, posem l’èmfasi en la consolidació de coneixements previs i en la preparació per als exàmens oficials.

Amb la gent menuda, el ventall de possibilitats que obri el temps lliure a l’estiu fa que puguem experimentar de manera molt més relaxada i lúdica amb les activitats creatives (teatre, cuina, manualitats…), ja presents durant la resta de l’any.

Cursos Intensive