3 a 8 anys

Infants

Entre el so i la musicalitat de la llengua, les menudes i menuts es deixen portar per la màgia del joc.

3 a 8 anys

Infants

Entre el so i la musicalitat de la llengua, les menudes i menuts es deixen portar per la màgia del joc.

Els primers passos del teu fill/a en la llengua anglosaxona

A Around apostem per recrear, des de la immersió total, l’ordre espontani d’adquisició de les habilitats lingüístiques i comunicatives, en un procés on no pot faltar el segell de diversió i creativitat que posem en tot el que duem a terme.

Així mateix, respectem l’estat maduratiu i la personalitat de cada xiquet/a en totes les seues etapes. El secret d’aquesta metodologia és la seua naturalitat, ja que el nostre enfocament quant a l’ensenyança de l’anglés imita en tot el possible el procés innat d’adquisició de la llengua materna.

Respectem la naturalesa de l'aprenentatge i millorem la seua capacitat i habilitat per a aprendre noves llengües

En les nostres acollidores i inspiradores aules, les persones xicotetes entren en el so i la musicalitat de la llengua anglesa i, encara que no ho entenen tot, es deixen portar per la màgia del joc.

Som conscients que durant l’etapa més primerenca (3-5 anys) escoltar i entendre és l’objectiu primordial que, més tard (5-8 anys) , ens permetrà començar a produir en anglés, seguint el mateix camí d’aprenentatge que als menuts i menudes recorren amb la seua llengua materna.

Així, d’una banda, l’eix metodològic d’Around assegura uns fonaments duradors i de qualitat per als als menuts i menudes que s’acosten a la llengua anglesa per primera vegada; d’altra banda, assenta les bases per a un futur domini de l’anglés.

Cursos d'anglés per a xiquets/es de 3 a 8 anys