Una experiència inoblidable

Travels

From Around Benifairó to Cambridge, England

Una experiència inoblidable

Travels

From Around Benifairó to Cambridge, England

Millora el teu anglés coneixent la cultura anglosaxona

Els cursos d’estiu a Cambridge són una oportunitat única per a viure una experiència enormement motivadora en una ciutat anglesa segura i cosmopolita.

Situada a 80 km de Londres, és coneguda internacionalment per ser bressol d’una de les universitats més antigues del món: la University of Cambridge.

A més, a Cambridge es respira cultura i diversió per tots els racons. Però sobretot es respiren infinites oportunitats per a perdre la vergonya i llançar-se a parlar i aprendre en un context d’absoluta immersió.

Per a l’alumnat, l’estada a Cambridge no sols és enriquidora culturalment i lingüísticament, sinó que suposa un abans i un després. No dubteu a contactar-nos si voleu més informació.

Cursos d'estiu en Cambridge

Una experiencia inolvidable

Travels

From Around Benifairó to Cambridge, England

Una experiencia inolvidable

Travels

From Around Benifairó to Cambridge, England

Mejora tu inglés conociendo la cultura anglosajona

Los cursos de verano en Cambridge son una oportunidad única para vivir una experiencia enormemente motivadora en una ciudad inglesa segura y cosmopolita.

Situada a 80 km de Londres, es conocida internacionalmente por ser cuna de una de las universidades más antiguas del mundo, la University of Cambridge.

Además, en Cambridge se respira cultura y diversión por todos los rincones. Pero sobre todo se respiran infinitas oportunidades para perder la vergüenza y lanzarse a hablar y aprender en un contexto de absoluta inmersión.

Para el alumnado, la estancia en Cambridge no sólo es enriquecedora cultural y lingüísticamente, sino que supone un antes y un después. No dudéis en contactarnos si queréis más información.

Cursos de verano en Cambridge

Contacte

En Around the World volem acompanyar-te en l’increïble viatge amb la llengua franca adaptada majoritàriament per a comunicar-se en tot el planeta, l’anglés.

Telèfon
Correu electrònic
Abrir chat
💬 ¿Tienes alguna duda? Te la resolvemos