Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhosts/39698892.servicio-online.net/aroundacademy.com/wp-content/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/wp/transposh_3rdparty.php on line 291

Around Plays Workshops
Around Cooking Workshops
Around Cinema Workshops

workshops

En Around the World explorem el món dels workshops amb l’objectiu que l’anglés s’interioritze tocant de manera pràctica i lúdica moltes i diverses àrees. D’aquesta manera, el nostre compromís amb l’acostament multidisciplinar a l’aprenentatge de l’anglés es plasma en els diversos workshops Around, on cuinem, fem teatre, i fins i tot utilitzem la risoteràpia i el mindfulness per a guanyar confiança i divertir-nos, xarrem en anglés en el nostre setmanal i gratuït TalkATeve, seguit de la sessió TalkAteve Deluxe (visionat de sèries i/o pel·lícules en anglés), etc.

Around Plays

plays

workshops

plays
workshops

Posar-se en la pell d’algú altre per muntar històries presents o llunyanes, reals o fantàstiques, és una experiència ben enriquidora en qualsevol idioma. És per això que els tallers de teatre no podien faltar en la nostra graella d’activitats. Cada any ens inventem i estrenem a l’acadèmia una nova obra 'made in Around the World', on la creativitat, l’expressió corporal i tot el que l’alumnat ha aprés i integrat durant el curs ens delecta a mestres i famílies.

Els nostres decorats són senzills i estan fets amb matèries primeres com ara teles i cartrons. El resultat final és impressionant, ja que tota la nostra creativitat, imaginació i cor es posen al servei de cada obra de teatre. En Around, volem com els ocells; viatgem en el temps al passat i al futur; ens convertim en vikingues o en antics faraons; ens traslladem a països exòtics o bé ens transformem en animalets que parlen o en éssers d’altres planetes... Tot això i més al servei de la diversió i, per descomptat, de l’aprenentatge de l’anglés.

Workshops Around The World
Around Cooking

cooking

workshops

cooking
workshops

Entre plats, paelles i diccionaris, parlem i practiquem vocabulari...

A Around ens encanta fer tallers de cuina perquè són una oportunitat per a aprendre la llengua anglesa quasi sense adonar-nos-en. Entre plats, paelles i diccionaris, parlem i practiquem vocabulari en situacions reals i quotidianes, alhora que gaudim del plaer intrínsec de cuinar. Per això, quan cal ens enfarinem fins a les celles per fer galetes de Pasqua o de Nadal, i sempre, independentment de la recepta, experimentem i gaudim de la màgia de transformar els ingredients en olors i sabors per a llepar-se els dits.

I fent honor al nom de l’acadèmia, explorem menjars de tot el món. El nostre receptari inclou receptes europees com els creps de Nutela, el tiramisú, la pasta fresca, els paninis italians o la pizza. També passen per la nostra cuina plats més exòtics com l’arròs amb curri, les croquetes índies, el cuscús àrab o fins i tot el mafe senegalès. I no ens oblidem del tradicional fish and chips, ni tampoc del menjar vegetarià, molt comú en terres de parla anglesa. Però sense dubte l’especialitat de l’acadèmia són les omelettes (truites), amb ingredients que ni us podeu imaginar –xocolata, pipes, galetes... Mmmm, per a llepar-se els dits!

Els tallers de cuina són una de les nostres icones perquè ens encanta emprar i gaudir de tots els sentits quan ensenyem anglés! A aquest festí hi estan convidats menuts, joves i adults, ja que adeqüem el nivell de llengua a cada edat perquè l’aprofitament lingüístic siga el màxim.

Around Cinema

cinema

workshops

cinema
workshops

En dates assenyalades, a Around oferim cinema per a xiquetes i xiquets. Una oportunitat excel·lent, a més de divertida, per a estar en contacte amb la llengua, fer oït i aprendre nou vocabulari i expressions a través del context.

Les popcorns les posem nosaltres!

Cinema Ticket

A day without laughter is a day wasted.

Charlie Chaplin

Children in a movie theater (by Wayne Miller, 1958)

enllaços d’interés

Jamie Oliver

TEDx Talks